Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Elkezdődik a Lövölde úti járda felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. október 03.
A napokban elkezdődik a Lövölde úti járda építése az orosz katonatemető mellett. A beruházás 10 millió forintból valósul meg, és november végéig fog elkészülni. A munkaterület-átadáson Molnár Tamás önkormányzati képviselő és Lángi Judit, a Városgondnokság munkatársa adtak tájékoztatást.
Tovább...
 
A bauxittól a végtermékig Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2017. október 03.
"Együtt erősebbek vagyunk" - mondta Frank Iepenema, a Sapa Profiles Kft. ügyvezető igazgatója Székesfehérváron, utalva arra, hogy a tegnapi naptól a Sapa 100%-os tulajdonosa lett a Hydro. Az alumíniumipar két meghatározó cégének egyesüléséből a világ egyik vezető, az összes kontinensen jelen lévő, 35.000 főt foglalkoztató vállalata jött létre.
Tovább...
 
Táplálkozási ABC: Szénhidrátok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - PatikaPlus   
2017. október 03.
ImageLegutóbb átnéztük az energiát szolgáltató tápanyagok egyik csoportját, a fehérjéket, most pedig szénhidrátokat fogjuk megvizsgálni.
Tovább...
 
Idén is tesztelte az őszi búza fajtákat a VSZT és a GOSZ Nyomtatás E-mail
Írta: Szellő Gábor   
2017. október 03.
ImageLezárult a Vetőmag Szövetség Szakmaközi Szervezet és Terméktanács, valamint a Gabonatermesztők Országos Szövetségének őszi búza fajtakísérleti munkája 2017-ben. A gazdálkodók számára egy online letölthető kiadványban foglalták össze az eredményeket.
Tovább...
 
Tóth Sándor: Magyarország virágzása és romlása a középkorban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. október 03.
Tóth Sándor lesz immár harmadszor a Fejér Szövetség által szervezett Hétvezér Esték előadás sorozatának 385. előadó vendége. Különös alkalom ez, hiszen előadónk nem csupán egy újabb - eddigi tapasztalataink szerint kivételesen rendezett, logikus és élvezetes - előadással jelentkezett, hanem egy rendkívüli és kivételes felajánlással is, amelyet ezen a Hétvezér Esten jelent be hivatalosan is a fehérvári közönségének jelenlétében.
Tovább...
 
Építészek ünnepe Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. október 03.
ImageNagyszabású ünnepséget tartottak tegnap Székesfehérváron, az Építészek Világnapja alkalmából. Hagyományosan itt adták át a város által alapított Schmidl Ferenc építészeti díjat, melyet idén ketten vehettek át. Szigeti Gyula okleveles építészmérnököt, műemlékvédelmi szakmérnököt és Vadász György Kossuth- és Ybl Miklós-díjas építészt, a Nemzet Művészét díjazta a város.
Tovább...
 
"Csak egy tánc volt..." - gálaműsorral köszöntötték a szépkorúakat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó, Bácskai Gergely   
2017. október 03.
ImageAz Idősek Világnapján hagyományosan zenés gálaműsorral köszöntötte a város szépkorú lakóit az Alba Regia Sportcsarnokban. Az ünnepi rendezvény közönségét dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte, majd Magony Tamásnak adott át Miniszteri Elismerő Oklevelet az egészségmegőrzésért végzett szervező munkájáért. A műsorban Váradi Eszter Sára és Keller János színművészek a táncdalfesztiválok világát idézték meg a ’60-70-es évek közkedvelt slágereivel.
Tovább...
 
Mi az a "navigációs kapszula"? Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. október 02.
ImageA navigációs kapszula egy forradalmian új technológia, amely az endoszkópos vizsgálatok kellemetlenségeit hivatott kiváltani. Fájdalommentes, non invazív módon végezhető vele gyomor és vékonybéltükrözés.
Tovább...
 
Velencei konyhakertet díjaztak Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. október 02.
ImageA 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás (OMÉK) keretein belül, a Hungexpo Budapesti Vásárközpont és Kincsem Park területén tartották meg "A legszebb konyhakertek" - Magyarország legszebb konyhakertjei program országos díjátadó ünnepségét.
Tovább...
 
Fejér Megyei Termelői Mustra és Vásár Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. október 02.
Image„Helyit eszem, helyitől veszem, mert helyin az eszem!” – a székely szólás jegyében immár harmadik alkalommal rendezte meg a Fejér Megyei Termelői Mustra és Vásárt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Fejér Megyei Szervezete, valamint a Jancsárkert Piac és Közösség Egyesület.
Tovább...
 
Öntő-olvasztár és hengerész képzés indul Nyomtatás E-mail
Írta: Arconic-Köfém Kft. és Stettler Zsuzsanna   
2017. október 02.
A modern alumíniumipari ismeretek megszerzésére kapnak lehetőséget azok a diákok, akik a huszonöt év után újraéledő öntő-olvasztár és hengerész képzésbe bekapcsolódnak. A hiánypótló OKJ-s oktatási program első tanévét  a Magyar Alumíniumipari Múzeumban nyitották meg.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1051 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11551 - 11561 / 20492